Announcements

NI4OS-Europe тренингот започнува наскоро

NI4OS-Europe тренингот започнува наскоро

by Anastas Mishev -
Number of replies: 0

Почитувани,

со нетрпение ве очекуваме денес на NI4OS тренингот со почеток во 9.30 кога ќе се тестира пристапот до собата на вебинарот.
Ве молиме да го прочитате упатството за најава на системот поставено на главната страница на настанот: 01 - Упатство за најава на NI4OS Платформата за тренинзи и пристап до собата.pdf (https://bit.ly/2KLAI9Y)
Доколку имате проблеми со најавата контактирај те не.

Со почит
Тренинг тимот на NI4OS